Creare logo & Identitate Vizuală

Logo-ul unei firme oferă personalitate unui produs sau serviciu, reprezentând modul în care vă adresați clienților, colaboratorilor și partenerilor de afaceri. În prezent, imaginea unei companii ce deține un logo bine realizat, iese în evidență printr-o imagine ireproșabilă. Crearea logo-ului se va face în format vectorial, pentru garantarea calității produsului final.

Grafică Publicitară

Grafica publicitară realizată corespunzator întăreşte identitatea companiei, impunându-se pe piaţă mult mai uşor. Flyere, bannere, cataloage, afişe, toate sunt elemente de design ce fac parte din strategia de comunicare a companiei cu publicul ţintă. Bazându-ne pe experienţa dobândită din colaborările cu clienţii de până acum, vă oferim servicii de grafică publicitară de o înaltă calitate, capabile să facă faţă concurenţei actuale.

Site de prezentare

De-a lungul timpului, ne-am specializat în crearea de site-uri pentru companiile mici și mijlocii, reușind să obținem succesul acestora. Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de avantajele unui site bine creat, împreuna vom realiza strategia pe care o vom aborda în mediul online. Vom realiza un site personalizat, adaptat cerințelor și nevoilor companiei dumneavoastră ce vă va ajuta la extinderea afacerii, iar potentialii clienți vor afla din timp de serviciile pe care le oferiți.

Promovare online

Optimizarea SEO și promovarea site-ului sunt procese în care, ținând cont de regulile motoarelor de căutare, se caută îmbunătățirea poziției site-ului administrat de dumneavoastră în rezultatele returnate după efectuarea căutarilor pe Google.

Pentru a beneficia de cât mai mulți potențiali clienți este foarte important să fiți prezenți în primele pagini de căutări, mărind astfel șansele ca afacerea site-ul să fie din ce în ce mai vizibil.